dinsdag 8 juli 2014

Cadeaudoos met bloemen in Neutrals kleuren

Op zaterdag 28 juni was ik uitgenodigd bij vrienden. De hele dag lekker op de camping met nog 30 anderen en een heerlijke BBQ. Ik wilde iets leuks voor ze maken en heb toen wat spullen bij elkaar gezocht die ik zelf gemaakt had en nog wat lekker erbij. Omdat ik het allemaal in een keer op een leuke manier wilde geven, heb ik er zelf een doos omheen gemaakt met een doorzichtige deksel. het cadeautje hoefde zo niet uitgepakt te worden, maar ze konden even goed zien wat erin zat.

Omdat het vensterpapier niet groot genoeg was om van een vel een hele deksel te maken, heb ik twee vellen gebruikt en die aan elkaar geplakt met Sticky Strip. Om de totale doos heb ik een band gemaakt, zodat je de naad van de deksel niet ziet.

De band bestempeld met een stempel uit de Flowershop stempelset in drie kleuren.
De uiteinden van de band geponst met de Scalloped Tag Topper Punch.

Ik had op dat moment geen Cotton Ribbon van SU en heb gewoon wit lint gebruikt, deze geverfd met Ink Refill en gestempeld met een donkerdere kleur. De Cotton Ribbon van SU is echt supermooi om op te stempelen. Dat bleek mijn gewone lint niet te zijn. Op de foto zag het er nog mooi uit, maar een dag later was er niks meer over van dit resultaat. Het was een grote lelijke vlek geworden. Dus dat wordt volgende keer zeker Cotton Ribbon van Stampin'Up gebruiken.
Er hoort ook nog een kaart bij dit cadeau, die komt later in de week op mijn blog.
Kortom, de dag was super leuk, lekker gegeten en het cadeau viel wel in de smaak.

groetjes allemaal
CobiGeen opmerkingen:

Een reactie posten